Rus Mi̇lyarderi̇n Gönlü Bodrum’da Kaldi

Rus Mi̇lyarderi̇n Gönlü Bodrum’da Kaldi

26 Mayıs 2018 14:03
Rus Mi̇lyarderi̇n Gönlü Bodrum’da Kaldi
0

BEĞENDİM

Bodrum ‘da 14 metrelik ultra lüks yatı eşi ve çocukları ile birlikte gelen Rusya’nın çelik ve metal kralı Viktor Rashnikov dün akşam saatlerinde Londra’ya döndü. Ünlü milyarderin kızları ve yakınları ise bugün sabah Göltürkbükü mahallesinde sahile çıkarak korumaları ile birlikte Bodrum ve Milas’ta halı ve kültür turuna çıktı.
10 milyar dolarlık serveti ile Rusya’nın en zenginleri listesinin üst sıralarında bulunan metal ve çelik kralı Victor Rashnikov 2014 yılında İtalyan tersanelerinde yaptırdığı 144 metre uzunluğunda ve 300 milyon dolar değerindeki sekiz katlı gövdesi roket atarlara camları ise kurşun geçirmez özelliklere sahip ultra lüks yatı ile üç gün önce Bodrum’a geldi. Rashnikov eşi ve kızları yat ile Bodrum ve Gökova koylarını gezdi.
Dünyanın en büyük çelik üreticilerinden biri olan Magnitogorsk Iron & Steel Works’ün (MMK) yönetim kurulu başkanı olan Rashnikov’un yatı 69 yaşındaki Rashnikov dün akşam saatlerinde kendisine ait özel jeti ile Londra’ya dönerken kızları, eşleri ve yakınları bugün Göltürkbükü marinasında ıssız bir iskeleden korumaları eşliğinde karaya çıkarak VIP minibüse binip Bodrum ve Milas ilçesi ve köylerindeki el dokuma halı tezgahlarının bulunduğu köyleri gezdi, kültür turuna çıktı. Gurubun gelmeden önce üç korumanın karaya çıkarak çevrede güvenlik önlemi aldığı ve etrafı kontrol ettiği görüldü.
KARAYA ÇIKAN GÜZELLER GURUBU DİKKAT ÇEKTİ.
5 DEV KORUMA EŞLİĞİNDE KAaraya çıkan ve güzellikleri ile çevredekilerin dikkatini çeken gurup hemen VIP minibüse bindi. milyarder gurubun karaya çıkıyı DHA kameraları tarafından görüntülendi. Antik eserlerin bulunduğu antik kentleride gezen gurubun iki ayrı halı mağazasından 450 bin Euro’ya 6 halı ile 14 adet kilim ,el dokuma yastık kılıfları , otantik Muğla ipeği ile dokunmuş yazlık elbiseler aldıkları öğrenildi.Rashnikov’un üç gün sonra yeniden Bodrum’ a geleceği ve tatilini Bodrum ve Ege adalarında sürdüreceği öğrenildi.

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.


HIZLI YORUM YAP

Gizlilik politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Sitemizi kullanarak bu bilgiyi onaylamış sayılırsınız. Detaylar için gizlilik politikamızı inceleyebilirsiniz.