DOLAR 32,5393 -0.04%
EURO 34,9383 0.17%
ALTIN 2.439,180,68
BITCOIN 2062046-4,47%
Muğla
20°

KAPALI

16:55

İKİNDİ'YE KALAN SÜRE

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
Deni̇z Temi̇zli̇ği̇ İçi̇n Tekne Üzeri̇nde Golf Oynadilar

Deni̇z Temi̇zli̇ği̇ İçi̇n Tekne Üzeri̇nde Golf Oynadilar

14 Haziran 2018 16:11
Deni̇z Temi̇zli̇ği̇ İçi̇n Tekne Üzeri̇nde Golf Oynadilar
0

BEĞENDİM

Bodrum ‘da tekne üzerinde gerçekleştirilen golf turnuvasında denizlerin temiz kalmasına dikkat çekildi.
Göltürkbükü mahallesi koyunda sahilden bir mil açıkta demirleyen katamaran tekneni üzerinde Türkiye’de ilk kez açık denizde golf turnuvası “1.Bodrum Yacht Golf Challenge 2018’’in ilk ayağı gerçekleştirildi. Türkiye kıyılarının kirletilmemesi için farkındalık yaratmak amacıyla planlanan turnuvanın ilk ayağı olan pilot projede Volkan Karataş ile Eylül Pınar Çamlıbel açık denizde tekne üzerinden deneme atışları yaptı.
Ayrı zamanda projeyi hazırlayan ünlü golfçü Volkan Karataş, turnuvanın gelecek yıllarda farklı şekillerde düzenleneceğini belirterek, ”Denizlerimizin temizliğine gönül vermiş tüm dernek ve sivil toplum kuruluşlarını işbirliğine davet ediyoruz, bu projemizin ilk ayağıldı bir tekne üzerinde golf atışı yapıp yapamayacağımızı denemiş olduk ve mümkün olduğunu gördük. Yaz sonunda daha kapsamlı biçimde projeyi genişleterek bu turnuvanın ikinci ayağını gerçekleştireceğiz amacımız denizlerimizin korunmasını ve gelecek nesillere aktarılmasını ” dedi.

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.


HIZLI YORUM YAP

Gizlilik politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Sitemizi kullanarak bu bilgiyi onaylamış sayılırsınız. Detaylar için gizlilik politikamızı inceleyebilirsiniz.