DOLAR 32,3957 -0.09%
EURO 34,6465 -0.5%
ALTIN 2.394,57-1,65
BITCOIN %
Muğla
°

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
Bodrum’da Villada Uyuşturucu Imalatına Baskın

Bodrum’da Villada Uyuşturucu Imalatına Baskın

21 Eylül 2018 14:10
Bodrum’da Villada Uyuşturucu Imalatına Baskın
0

BEĞENDİM

Bodrum Narkotik Suçlarla Mücadele Grup Amirliği ekipleri yaptığı araştırmalar sonucunda E.Y. isimli şahsın Uyuşturucu madde ticareti yapma suçu dâhil 12 suçtan arandığı, şahsın yakalanmamak için kardeşi A.Y’nin kimliğini kullandığı, Konacık mahallesinde bir villada kaldığı, villanın bodrum katına iklimlendirme sistemi kurarak, scunk maddesi olarak bilinen uyuşturucu madde yetiştirdiği, yetiştirdiği uyuşturucuyu sattığı şeklinde bilgiler alması üzerine 19.09.2018 günü Torba uygulama noktasında 06 FD 0028 plakalı araç durdurularak E.Y. ve yanında bulunan M.C. isimli şahıs yakalandı

E.Y. isimli şahsın Konacık’ta konakladığı villasında yapılan aramada iklimlendirme sisteminin söküldüğü, bodrum katında tadilat yapıldığı tespit edilmiş, ikamette bir miktar scunk maddesi ele geçirilmistir. Yapılan araştırma neticesinde E.Y.’nin M.C. ve Ö.G. ile birlikte iklimlendirme sistemine ait düzenekleri Ö.G. isimli şausa ait marketin deposuna taşıdıkları tespit edilmiş, Markete ait depoda yapılan aramada iklimlendirme sistemine ait düzenekler bulunarak ek koyuldu. Gözaltına alınan zanlılar adliyeye sevk edildi.E.Y. ve M.C. uyusturucu madde ticareti suçundan tutuklandı O.G adli kontrol sartı ile serbest bırakıldı.

 

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.


HIZLI YORUM YAP

Gizlilik politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Sitemizi kullanarak bu bilgiyi onaylamış sayılırsınız. Detaylar için gizlilik politikamızı inceleyebilirsiniz.