1. Haberler
  2. Ekonomi
  3. 29 Milyon Tl’lik Yatırımda Son Etaba Geçildi

29 Milyon Tl’lik Yatırımda Son Etaba Geçildi

featured

Muğla Büyükşehir Belediyesi ile dört farklı altyapı kurumunun koordineli olarak Menteşe ilçesinde yaptığı 29 Milyon TL’lik “Kentsel Tasarım Yolları” projesinin son etabı olan Cumhuriyet Caddesinde çalışmalar başladı.
Menteşe İlçesinde 29 Milyon 600 bin TL yatırımla Muğla Büyükşehir Belediyesi, AYDEM-Doğalgaz- Superonline ve Türk Telekom’un koordineli olarak çalışmalarını sürdürdüğü kentsel tasarım yolları projesinde Recai Güreli Caddesi’nde yağmur suyu, içme suyu doğalgaz aydınlatma, elektrik altyapı çalışmaları tamamlanması ile geçici asfalt döküm çalışmalarıyapılarak yol trafiğe açıldı.
Muğla Büyükşehir Belediyesinden yapılan açıklamaya göre, “Recai Güreli Caddesi’nde gündüz ve gece olmak üzere iki vardiya olarak kaldırım imalat ve bisiklet yolu kaplama gibi üst yapı çalışmalarının devam ettiği, projenin daha hızlı bitmesi için 4’üncü ve son etabı olan Cumhuriyet Caddesinde çalışmalara başladığı” belirtildi.
Açıklama şöyle devam etti:
“Cumhuriyet Caddesindeki, iş hanı ile Vali Konağı arasındaki yol kısa süreliğine trafiğe kapatılarak çalışmalar başlatıldı. Bu arada yağmur suyu ve içme suyu alt yapı çalışmasına başladığımız yolun, en kısa süre içerisinde üst kaplamasını yaparak bayram öncesi yolu trafiğe açmayı planlıyoruz. Bayram öncesi bitmesini planladığımız cadde üzerinde öncelikle diğer kurum ve kuruluşlar tarafından doğalgaz, aydınlatma, elektrik ve fiber optik altyapı çalışmaları yapılacaktır.”

0
komik
Komik
0
_yi
İyi
0
mutlu
Mutlu
0
sevgi
Sevgi
0
d_nceli
Düşünceli
0
_zg_n
Üzgün
0
a_layan
Ağlayan
0
sinirli
Sinirli
0
korkun_
Korkunç
29 Milyon Tl’lik Yatırımda Son Etaba Geçildi
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


KAI ile Haber Hakkında Sohbet
Sohbet sistemi şu anda aktif değil. Lütfen daha sonra tekrar deneyin.