1. Haberler
  2. Bodrum
  3. 336 Kişi ile Firmaya 992 Bin 208 tl Ceza Kesildi

336 Kişi ile Firmaya 992 Bin 208 tl Ceza Kesildi

featured

Çevre Kirliliğine Yönelik Denetimler Devam Ediyor

336 Kişi ile Firmaya 992 Bin 208 Lira Cezai İşlem

Bodrum Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, sigara izmariti atarak çevreyi kirletenlere yönelik denetimlerini sürdürüyor. Yapılan çalışmalar kapsamda, 2025 yılının ilk iki ayında 336 kişi ile firmaya 992 bin 208 lira cezai işlem uygulandı.

Bodrum Belediyesi Zabıta ekipleri, ilçe genelinde cadde ve sokaklarda sigara izmariti atarak çevreyi kirleten kişilere yönelik denetimler gerçekleştiriyor. Yapılan çalışmalar kapsamda, sigara izmariti atarak çevreyi kirleten şahıslara Bodrum Belediyesi Zabıta Uygulama Yönetmeliği’nin 6. maddesinin 13. fıkrası gereğince yasal işlem uygulanıyor.

Seyir halindeki araçlardan sigara izmariti atarak çevreyi kirleten araç sürücüleri de tespit edilerek Bodrum Belediyesi Zabıta Yönetmeliği’nin 10. maddesinin 2. fıkrası gereğince yasal işlem gerçekleştiriliyor. 2024 yılı Eylül ayında başlayan denetimlerde 566 kişi ile firmaya 1 milyon 161 bin 432 lira ceza kesilirken 2025 yılının ilk iki ayında 336 kişi ile firmaya toplam 992 bin 208 lira cezai işlem uygulandı.

Çevre temizliği konusunda denetimler devam ederken çalışmalar özellikle parklar, bahçeler ve meydanlar gibi sosyal donatı alanlarında sivil ekipler ve devriye zabıta ekipleri tarafından sürdürülecek.

0
komik
Komik
0
_yi
İyi
0
mutlu
Mutlu
0
sevgi
Sevgi
0
d_nceli
Düşünceli
0
_zg_n
Üzgün
0
a_layan
Ağlayan
0
sinirli
Sinirli
0
korkun_
Korkunç
336 Kişi ile Firmaya 992 Bin 208 tl Ceza Kesildi
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.