1. Haberler
  2. Bodrum
  3. 7 ilde 35 taşınmaz için özelleştirme kararı

7 ilde 35 taşınmaz için özelleştirme kararı

featured

Özelleştirme İdaresi, yedi ilde toplam 35 taşınmazı özelleştirme programına aldı.

Özelleştirme İdaresi Başkanlığı, yedi ilde toplam 35 taşınmazın özelleştirme kapsam ve programına alınmasına karar verdi.

Resmi Gazete’de yayımlanan Cumhurbaşkanı Kararı ile Adana, Antalya, İstanbul, İzmir, Konya, Mersin ve Muğla illerinde bulunan 35 taşınmaz özelleştirme kapsam ve programına alındı.

Karar ile mülkiyeti Maliye Hazinesi adına kayıtlı taşınmazların; özelleştirme kapsam ve programına alınmasına, satış, kiralama, gelir ortaklığı modeli ve işin gereğine uygun sair hukuki tasarruflar, mülkiyetin gayri ayni hakların tesisi veya işletme hakkının verilmesi yöntemlerinden biri ya da birkaçının birlikte uygulanarak özelleştirilmesine, özelleştirme işlemlerinin 31 Aralık 2027 tarihine kadar tamamlanmasına karar verildi.

0
komik
Komik
0
_yi
İyi
0
mutlu
Mutlu
0
sevgi
Sevgi
0
d_nceli
Düşünceli
0
_zg_n
Üzgün
0
a_layan
Ağlayan
0
sinirli
Sinirli
0
korkun_
Korkunç
7 ilde 35 taşınmaz için özelleştirme kararı
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

situs toto slot toto slot online