Bodrum ‘da bugün akşam saatlerinde meydana gelen kazada iki otomobil hatalı sollama nedeniyle kafa kafaya çarpıştı. Kazadan kadın sürücü öldü. üÇ kişi ağır yaralandı. Ölen butik işletmecisi kadının olay yerine gelen yakınları sinir krizi geçirdi. Olay yeri savaş alanına döndü
.
Bodrum Torba mahallesinde Bodrum’ u Yalıkavak mahallesine bağlayan rıza Anter Caddesi üzerinde bugün saat 19.00 sıralarında meydana gelen kazada Bodrum’da cuma pazarına giden Leyla Gökçek kullandığı 06 KB 615 plakalı otomobil ile Torba mahallesinde yaşadığı Mavişehir Sitesi’ndeki evine dönmek için yola çıktı. Gökçek Rıza Anter Caddesi’ne geldiği sırada Gündoğan’dan gelerek Bodrum’a gitmekte olan İskender Gürün (36) yönetimindeki 48 ADG 09 plakalı otomobilin iddialara göre bir anda önündeki aracı sollayarak Gökçek’in kullandığı otomobil ile kafa kafaya çarpıştı.
Kazanın hemen ardından savaş alanına dönen yol trafiğe kapandı. Evli bir çocuk annesi 53 yaşındaki butik işletmeciliği yapan Leyla Gökçek hurdaya dönen otomobilinin içerisinde sıkışarak feci şekilde olay yerinde yaşamını yitirirken otomobilde sıkışan kardeşi 48 yaşındaki Gülbahar Deniz ise arka koltukta sıkıştığı ve ağır yaralandığı yerden Bodrum belediyesi İtfaiye ekiplerinin kurtarma aracı ve sağlık ekiplerinin yarım saatlik uğraşısı sonucu otomobilden güçlükle çıkarılarak ambulans ile Bodrum Devlet Hastanesi’ ne kaldırıldı.
Hatalı sollama yaptığı iddia edilen otomobil sürücüsü İskender Gürün ise vatandaşlar tarafından otomobilinden çıkarıldı. Durumu ağır olan ve bir otelde çalışan Gürün ambulans ile Bodrum Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı.
Kazadan hemen sonra olay yerine gelen Leyla Gökçek’in yakınları ve akrabaları sinir krizleri geçirdi, bayılanlar ambulans ile hastaneye kaldırıldı. Kaza nedeniyle Bodrum -Gündoğan yalıkavak yolu yaklaşık birbuçuk saat trafiğe kapalı kaldı. Km. lerce araç kuyrukları oluştu.
Görenleri dehşete düşüren kaza sırasında olayı görenler büyük şok ve dehşet yaşadı. Polis kaza ile ilgili soruşturma başlatırken Gökçek’in cenazesi otopsi yapılmak üzere Muğla Adli Tıp Kurumu’na gönderildi.YARALANAN üçüncü kişinin adı öğrenilemedi.