1. Haberler
  2. Bodrum
  3. Ekonomi Değerlendirme Toplantısı Yapıldı

Ekonomi Değerlendirme Toplantısı Yapıldı

featured

Vali Vekili Özdemir Başkanlığında Ekonomi Değerlendirme Toplantısı Yapıldı

İlimizin ekonomik durumu ve potansiyeli, ilde devam eden yatırım ve istihdam konuları ile ilgili 2018 yılının ikinci “Ekonomi Değerlendirme Toplantısı” Muğla Vali VekiliFethi Özdemir başkanlığında yapıldı.

Valilik Vali Özer Türk Toplantı Salonunda gerçekleştirilen toplantıya Vali Vekili Özdemir’in yanı sıra, ilçe kaymakamları, daire müdürleri, şehrin ekonomik aktörleri, esnaflar, iş insanları, meslek kuruluşları ve sivil toplum örgütleri katıldı.

Muğla’da devam eden kamu ve özel sektör yatırımlarının, istihdam konularınındeğerlendirildiği toplantıda, Muğla ekonomisinin daha da geliştirilmesi için yapılması gereken hususlar görüşüldü.

Toplantının açılışında konuşan Vali Vekili Özdemir, kentin tüm dinamikleri ile birlikte iş birliği içerisinde önemli çalışmalar yürüttüklerini dile getirerek, başarılı ve verimli bir toplantı olması temennisinde bulundu.

Vali Vekili Özdemir’in konuşmasının ardından Muğla Esnaf Odaları Birliği Başkanlığı, Muğla Ticaret ve Sanayi Odası, Bodrum Ticaret Odası, Muğla Ticaret Borsası, Tarım ve Orman İl Müdürlüğü, Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü ve Vergi Dairesi Başkanlığı ve Bodrum Deniz Ticaret Odası tarafından sunum yapıldı.

Sunumların akabindegörüş. ve öneriler dile getirildi

0
komik
Komik
0
_yi
İyi
0
mutlu
Mutlu
0
sevgi
Sevgi
0
d_nceli
Düşünceli
0
_zg_n
Üzgün
0
a_layan
Ağlayan
0
sinirli
Sinirli
0
korkun_
Korkunç
Ekonomi Değerlendirme Toplantısı Yapıldı
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.