04 Kasım 2026 Çarşamba |Bodrum: 🌦️ +18°C
SON DAKİKA

Kazakistan’dan Bodrum’a Gelen Yolcu Uçağı Için Su Takı Töreni

20190601 164422

MUĞLA (AA) – Kazakistan’dan ilk defa Muğla’ya gelen yolcu uçağı için su takı töreni düzenlendi.

Almatı şehrinden ilk turist kafilesini taşıyan yolcu uçağı, Milas-Bodrum Havalimanı pistinde itfaiye araçlarının oluşturduğu “su takı” töreniyle karşılandı.

Alkışlarla uçaktan inen 189 yolcuya, havalimanı protokolünce çiçek verildi, pilotlar ve mürettebat için pasta kesildi.

Milas-Bodrum Havalimanı TAV İşletme Koordinatörü İclal Kayaoğlu, yaptığı açıklamada, Air Astana’nın Almatı ve Muğla arasındaki karşılıklı seferlerin cumartesi ile çarşamba günleri olacağını söyledi.

Yolcu sayısında bu yıl yüzde 40 artış beklediklerini belirten Kayaoğlu, “Son iki yıldır, ciddi bir ivmeyle bilhassa yurt dışı uçuşlarda olumlu sonuçlar elde etmeye başladık. İlk defa Milas-Bodrum Havalimanı’na uçuş gerçekleştiren Air Astana isimli hava yolu da bugünkü uçuşlarıyla bizleri mutlu etti. Turistlerimizi karanfillerle karşılayarak ülkemizin sıcak yüzünü, misafirperverliğini gösterdik.” dedi. 

Bir Yorum Bırak

Bu site istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanır. Yorum verilerinizin nasıl işlendiğini öğrenin.

Anasayfa Kategoriler Yukarı