27 Ekim 2026 Salı |Bodrum: 🌧️ +17°C
SON DAKİKA

Yaralı Martıya Yiyecek Ve Su Verdiler

20190611 160302

Bodrum da, bacağından yaralanan martıya, sahildeki vatandaşlar sahip çıktı.

İçmeler mevkisindeki sahilde bir martının bitkin vaziyette olduğunu görenler, martıya yardım için harekete geçti. Bir bacağından yaralandığı ve halsiz düştüğü görülen martıya, vatandaşlarca yiyecek ve su verildi.

Martı, bir süre sahilde dinlendikten sonra uçarak bölgeden uzaklaştı. 

Martıya yardım edenlerden Ersan Akar, AA muhabirine yaptığı açıklamada, sabah saatlerinde sahile geldikleri sırada, hayvanın bacağından yaralandığını, acı çeker vaziyette gördüklerini söyledi.

Hayvanın uzun süre uçamadığını belirten Akar, “Yaralı olduğu için uçamadığını tahmin ediyoruz. Biz su ve yiyecek vererek destek olmaya çalıştık. Yetkililere de konuyu bildirdik. Ancak hayvan kendini toparladıktan sonra bölgeden uzaklaştı.” diye konuştu. 

Bir Yorum Bırak

Bu site istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanır. Yorum verilerinizin nasıl işlendiğini öğrenin.

Anasayfa Kategoriler Yukarı