1. Haberler
  2. Türkiye
  3. Vatandaşlar Geceyi Dışarda Geçirdi.

Vatandaşlar Geceyi Dışarda Geçirdi.

featured

– Denizli’deki depremin artçı sarsıntılarının devam ettiği Afyonkarahisar’ın Dazkırı ilçesine bağlı Kızılören ve Darıcılar köylerindeki bazı vatandaşlar geceyi dışarda geçirdi.

AFAD İl Müdürü Mehmet Buldan, AA muhabirine yaptığı açıklamada, dün Denizli’de meydana gelen depremin ardından bölgeye yakın konumdaki Dazkırı’da geceden beri küçük ölçekte çok sayıda artçı yer sarsıntısı gerçekleştiğini söyledi.

Buldan, AFAD personelinin ilçeye bağlı Kızılören ve Darıcılar köylerindeki, depremde evlerinde hasar gören vatandaşlar için 20 çadır kurduğunu ve vatandaşların bir kısmı geceyi burada geçirdiğini ifade etti.

Öte yandan Dazkırı Kaymakamlığı da Kızılören ve Darıcılar’da geceyi çadırlarda geçiren vatandaşlara çorba ikramında bulundu.

0
komik
Komik
0
_yi
İyi
0
mutlu
Mutlu
0
sevgi
Sevgi
0
d_nceli
Düşünceli
0
_zg_n
Üzgün
0
a_layan
Ağlayan
0
sinirli
Sinirli
0
korkun_
Korkunç
Vatandaşlar Geceyi Dışarda Geçirdi.
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.