05 Kasım 2026 Perşembe |Bodrum: ☀️ +20°C
SON DAKİKA

Cami Ve Mescitlerde Cemaatle Namaza Ara Verilecek

20200316 155224

Diyanet İşleri Başkanı Erbaş, yeni tip koronavirüs önlemleri kapsamında, cuma namazı başta olmak üzere cami ve mescitlerde cemaatle namaza ara verilmesinin gerekli hale geldiğini açıkladı

2020%2F03%2Fkoronavirus 2

Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş, yeni tip koronavirüs(Kovid-19) önlemlerine ilişkin açıklama yapıyor.

Erbaş, “Cuma namazı başta olmak üzere cami ve mescitlerde cemaatle namaza ara verilmesi gerekli hale gelmiştir. Bu süreçte cuma namazı yerine öğle namazının kılınması yeterlidir.” dedi.

“Camiler açık kalacak”

Diyanet İşleri Başkanı Erbaş: “Camilerin münferiden namaz kılmak isteyenler için açık bulundurulmasının uygun olacağına karar verilmiştir.”

“Umreye giden vatandaşların tümü yurda döndü”

Diyanet İşleri Başkanı Erbaş, Başkanlığın organizasyonuyla umreye giden vatandaşların hepsinin yurda döndüğünü bildirdi

Bir Yorum Bırak

Bu site istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanır. Yorum verilerinizin nasıl işlendiğini öğrenin.

Anasayfa Kategoriler Yukarı