1. Haberler
  2. Türkiye
  3. Sosyal Medyada Asılsız Korona Virüs Paylaşımları Yapan Bin 748 Hesap Tespit Edildi.

Sosyal Medyada Asılsız Korona Virüs Paylaşımları Yapan Bin 748 Hesap Tespit Edildi.

featured

İçişleri Bakanlığından flaş corona virüs açıklaması: Bin 748 hesap tespit edildi.. İçişleri Bakanlığından yapılan açıklamada, ”Sosyal medyada asılsız korona virüs paylaşımları ve terör propagandası yapan bin 748 hesap tespit edildi.” denildi. Açıklamada, “Başta FETÖ olmak üzere PKK/KCK ve DEAŞ terör örgütü propagandası yaptıkları belirlendi.” ifadeleri dikkatleri üzerine çekti.

Son dakika… İçişleri Bakanlığından yapılan açıklamada, “Sosyal medyada asılsız korona virüs paylaşımları ve terör propagandası yapan bin 748 hesap tespit edildi.” denildi.

Açıklamada, “Başta FETÖ olmak üzere PKK/KCK ve DEAŞ terör örgütü propagandası yaptıkları belirlendi.” ifadeleri dikkatleri üzerine çekti.

İÇİŞLERİ BAKANLIĞI’NIN WEB ADRESİNDEN YAPILAN AÇIKLAMA ŞÖYLE;

“Bakanlığımızca sosyal medyada son 1 hafta içerisinde terör örgütü propagandası yapan, halkı kin, nefret, korku ve paniğe sürükleyen, yalan belge yayınlayarak algı operasyonu ve provakatif koronavirüs paylaşımı yapan toplam 1748 hesap hakkında çalışma yapıldı. Tespit edilen bu hesapların genelinin başta FETÖ olmak üzere PKK/KCK ve DEAŞ terör örgütü propagandası yaptıkları belirlendi.

0
komik
Komik
0
_yi
İyi
0
mutlu
Mutlu
0
sevgi
Sevgi
0
d_nceli
Düşünceli
0
_zg_n
Üzgün
0
a_layan
Ağlayan
0
sinirli
Sinirli
0
korkun_
Korkunç
Sosyal Medyada Asılsız Korona Virüs Paylaşımları Yapan Bin 748 Hesap Tespit Edildi.
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.