02 Kasım 2026 Pazartesi |Bodrum: 🌦️ +18°C
SON DAKİKA

İkizköylülerin Yaşam Alanlarına Saldırmaktan Vazgeçin !

20200501 173731

Bugün Milas’a bağlı İkizköy’de, Yeniköy Termik Santralı’nın ekipleri taşıma bandı inşaatına alan açmak için 2017 yılında kamulaştırılarak maden işletme hakkı ile şirkete tahsis edilen zeytinlikleri kesmeye geldiler.

Bugün 1 Mayıs..  Kovid-19 salgınından dolayı ilan edilen sokağa çıkma yasağı nedeni ile emekçilerin bayramı dahi açık alanlarda kutlanamazken, emek ve doğa düşmanlarının ellerini kollarını sallayarak sokaklarda dolaşmalarına izin verildi.

Yeniköy Termik Santral İşletmesinin bu sinsi girişimi, yaşam alanlarına sahip çıkan İkizköylülerin müdahelesi ile şimdilik durduruldu ve suç duyurusunda bulunuldu.

Yeniköy Termik Santral İşletmesi’nin  bu girişimini protesto ediyoruz.

İkizköylülerin binbir emek ile var etmeye çalıştıkları yaşam alanlarına saldırmaktan vazgeçin.

İklim düşmanı termik santraller kapatılsın !

Doğa ve emek sömürüsü son bulsun !

Yaşasın 1 Mayıs !

Muğla Çevre Platformu

Bir Yorum Bırak

Bu site istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanır. Yorum verilerinizin nasıl işlendiğini öğrenin.

Anasayfa Kategoriler Yukarı