BodrumTurgutreis ‘de bir eczanede 545 litre etil alköl ele geçirildi.olay ile ilgili 2 kişi gözaltına alındı.Adliyeye sevk edilen şüpheliler adlı kontrol şartı ile serbest bırakıldı
Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele(KOM) Şube Müdürlüğü Bodrum Grup Amirliği ekipleri dün sabah saatlerinde , Turgutreis Mahallesinde faaliyet gösteren bir eczanede yüklü miktarda etil alkol bulunduğu bilgisini aldı.
Ekipler, Bodrum Cumhuriyet Başsavcılığı’nın koordinesinde bahse konu eczanede yapılan aramada Aramada; her biri 5 litrelik bidonlar halinde 109 adet bidonda toplam 545 litre etil alkol ele geçirildi.
Eczane sahibi S.Ş ve işyeri çalışanı F.Ç isimli şahıslar, 5607 Sayılı Kaçakçılıkla Mücadele Kanununa muhalefet suçundan işlem yapılmak üzere gözaltına alındı.Gözaltina alınan Ş.Ş ile F.Ç adliyeye sevk edildi.Süpheliler çıkarıldıkları mahkemece adlı kontrol şartı ile serbest bırakıldı .