04 Haziran 2026 Perşembe |bodrum: 🌤️ +29°C
SON DAKİKA

Bakan Ersoy Hilton Bodrum’u Satın Aldı

06d17c49b46249dc3b5122451701e0dc


Mehmet Nuri Ersoy Hilton Bodrum’u satın aldı
60c0bca18e5d9be82f7c45f1a98cac51
dcc33105ac39c6ef5d59697bffd3aeec

Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy’un şirketi Ersoy Otelcilik Bodrum’da bulunan Bodrum Hilton’u satın aldı.


Azeri iş adamı İskender Khalilov’un 2011 yılında hizmete açtığı Bodrum Hilton Türkbükü Otel el değiştirdi. Kültür ve Turizm Bakanı’nın sahibi olduğu Ersoy Otelcilik, Bodrum Hilton Türkbükü’nün yeni sahibi oldu.

Dünya gazetesinden Çiğdem Yücesoy Subaşı‘nın haberine göre, Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy’un sahibi olduğu Ersoy Otelcilik, Bodrum Hilton Türkbükü’nü satın aldı.

Azerbaycan merkezli ISR Holding’in bir şirketi olan ISR Turizm’i satın alan şirket, böylelikle Bodrum Türkbükü’nün de yeni sahibi oldu.

Rekabet Kurumu’na satın almaya yönelik yapılan başvurudan izin de çıktı. Rekabet Kurumu son toplantısında ISR Turizm İşletmeleri ve Ticaret A.Ş.’nin tek kontrolünün Ersoy Otelcilik tarafından devralınması işlemine izin verdi.

Merkezi Antalya’da olan Ersoy Otelcilik bu satın almayla birlikte otel sayısını üçe çıkardı. Halen Voyage Otel Belek ve Max Royal Kemer otelleriyle hizmet veren şirket, Hilton’la Bodrum’u da faaliyet alanına eklemiş oldu.

Azeri işadamı İskender Khalilov, İber Princess adıyla faaliyet gösteren oteli 2011 yılında alarak Hilton olarak hizmete açmıştı. Azerbaycan’da Hilton Bakü ve Park By Radison Blu otellerinin sahibi olan holding, Türkiye’de tek bir otelle faaliyet gösteriyordu

Bir Yorum Bırak

Bu site istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanır. Yorum verilerinizin nasıl işlendiğini öğrenin.

Anasayfa Kategoriler Yukarı