1. Haberler
  2. Bodrum
  3. Muhtarlar Ve Vatandaşların Taleplerini Yerinde Dinlemeye Devam Ediyor

Muhtarlar Ve Vatandaşların Taleplerini Yerinde Dinlemeye Devam Ediyor

featured

Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras, yaptığı mahalle ziyaretleriyle hem belediye çalışmalarını  denetliyor hem de muhtarların ve vatandaşların taleplerini yerinde dinlemeye devam ediyor.

Hafta sonu Bitez Mahallesi’nde bir dizi incelemede bulunan Başkan Aras, hafta içi de Kumbahçe Mahallesi’nde incelemelerde bulundu.

Bitez Mahallesi’ndeki üst yapı çalışmalarına ilişkin incelemelerde bulunan Başkan Aras’a Bitez Mahalle Muhtarı Seda Özgüçlü, başkan yardımcıları, ilgili birim müdürleri ve STK temsilcileri eşlik etti. Aydem ve Telekom’un alt yapı çalışmalarını tamamladığı  cadde ve sokaklarda başlayan üst yapı çalışmalarını da yerinde gören Başkan Aras, Bitez sahilinde Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından yelken merkezine dönüştürülecek alanda da incelemelerde bulunarak proje sorumlularından bilgi aldı. 

Başkan Aras, hafta içi de Kumbahçe Mahalle Muhtarı Nil Taşkıran’ı muhtarlık binasında ziyaret etti. Ardından Taşkıran ile birlikte mahalle genelinde incelemelerde bulunan Aras, vatandaşlardan muhtara gelen talep ve şikayetleri dinledi. Aydınlatma, yol, temizlik ve peyzaj çalışmaları gibi konularda gelen talepleri yerinde değerlendiren başkan Aras, gerekli çalışmaların yapılması için ilgili birim müdürlerine talimat verdi.

0
komik
Komik
0
_yi
İyi
0
mutlu
Mutlu
0
sevgi
Sevgi
0
d_nceli
Düşünceli
0
_zg_n
Üzgün
0
a_layan
Ağlayan
0
sinirli
Sinirli
0
korkun_
Korkunç
Muhtarlar Ve Vatandaşların Taleplerini Yerinde Dinlemeye Devam Ediyor
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.