27 Ekim 2026 Salı |Bodrum: 🌦️ +20°C
SON DAKİKA

Datça Açıklarında 4.2 Büyüklüğünde Bir Deprem Daha Meydana Geldi

datca aciklarinda 48 buyuklugunde deprem 2 sFxy3D49 740x420 1

Ege Denizi’nde Muğla’nın Datça ilçesi açıklarında saat 22.49’da 4,2 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Kandilli Rasathanesi de depremin şiddetini 4.3 olarak ölçtü. Son dönemlerde Datça açıklarında sık sık deprem yaşanması vatandaşları tedirgin ediyor.

Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD), Muğla‘nın Datça ilçesinin açıklarında saat 22.49’da 4.2 büyüklüğünde bir depremin meydana geldiğini açıkladı.

Depremin 7.08 kilometre derinlikte meydana geldiği belirtildi. Depremin merkez üssünün Datça’ya uzaklığı 40,46 kilometre olarak ölçüldü.

Datça açıklarında 4.2 büyüklüğünde deprem

KANDİLLİ DE DEPREMİ 4.3 OLARAK ÖLÇTÜ

Kandilli Rasathanesi de Datça açıklarındaki depremin şiddetini 4.3 belirledi. Depremin derinliğini ise 10.7 kilometre olarak ölçtü.

Bir Yorum Bırak

Bu site istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanır. Yorum verilerinizin nasıl işlendiğini öğrenin.

Anasayfa Kategoriler Yukarı