Cumhurbaşkanı Erdoğan, gündeme dair önemli açıklamalarda bulundu. İlk Evim İlk İş Yerim projesinde, arsa ve iş yeri başvurularının süresinin 15 Kasım’a uzatılacağını duyuran Cumhurbaşkanı, Karadeniz gazını ulusal sisteme bağlayacak kara boru hattının bu ay içinde tamamlanacağını söyledi. Erdoğan, İsrail ilişkiler için ise, “Seçim sonucu ne olursa olsun ilişkileri karşılıklı hassasiyetlere saygı ve ortak çıkarlar temelinde sürdürülebilir zeminde yürütmeyi arzu ediyoruz” dedi
İLK EVİM İLK İŞ YERİM PROJESİ
(İlk Evim İlk İş Yerim Projesi) 7 Kasım’da sona erecek arsa ve iş yeri başvurularımızın süresini inşallah 15 Kasım’a kadar uzatıyoruz.”
ASGARİ ÜCRET VE EYT
Şu anda Vedat Bilgin ve ekibi çalışmalarını sürdürüyor. Bu çalışmalarla birlikte önümüzdeki ay ve yeni yıl bunların arka arkaya açıklandığı aylar olacak. Buralardaki ücret politikalarımızı da açıklayacağız. Bunlardan en önemlisi asgari ücretin tespiti çalışması olacak. Bu çalışmayla gerek sözleşmeliler gerek EYT’lilere ilişkin açıklamalar olacak. 2023 yılına bunları açıklayarak girmiş olacağız.



