04 Kasım 2026 Çarşamba |Bodrum: 🌦️ +20°C
SON DAKİKA

Pınar Gültekin’in Katiline Ağırlaştırılmış Müebbet Hapis

images.jpeg 1 353

Pınar Gültekin cinayeti davasında karar
Muğla’da üniversite öğrencisi Pınar Gültekin’i öldüren Cemal Metin Avcı, haksız tahrik hükümleri uygulanmadan ağırlaştırılmış müebbet hapis cezasına çarptırıldı. Cemal Metin Avcı’nın kardeşi Mertcan Avcı’ya ise 4 yıl hapis cezası verildi
Muğla’da üniversiteli Pınar Gültekin’i (27) boğduktan sonra varile koyup yakan tutuklu sanık Cemal Metin Avcı hakkında ‘Canavarca hisle eziyet çektirerek ve tasarlayarak öldürme’ suçundan haksız tahrik hükümleri uygulanmadan ağırlaştırılmış müebbet, kardeşi Mertcan Avcı hakkında ise ‘suç delilerini gizleme, değiştirme ve yok etme’ suçunda 4 yıl hapis cezası verildi.

NE OLMUŞTU?

Muğla’da üniversite öğrencisi Pınar Gültekin’in 2020 yılında öldürülmesiyle ilgili görülen davada ağırlaştırılmış müebbet hapse çarptırılan sanık Cemal Metin Avcı’nın cezası, uygulanan haksız tahrik indirimiyle 23 yıla düşürülmüştü. Mahkeme, davada yargılanan Avcı’nın kardeşi Mertcan Avcı ile diğer sanıkların beraatine hükmetmişti.

Muğla Cumhuriyet Başsavcılığı, Cemal Metin Avcı’ya verilen 23 yıl hapis cezasını ve kardeşi Mertcan Avcı için verilen beraat kararını istinafa taşımıştı

Bir Yorum Bırak

Bu site istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanır. Yorum verilerinizin nasıl işlendiğini öğrenin.

Anasayfa Kategoriler Yukarı