03 Kasım 2026 Salı |Bodrum: 🌦️ +20°C
SON DAKİKA

Ege Denizi Girit Adası Açıklarında 4.8 Büyüklüğünde Deprem

Screenshot 9 179

Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı Deprem Dairesi verilerine göre, Ege Denizi Girit Adası açıklarında bugün saat 10.49’da 4.8 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Deprem, İzmir ve Muğla’nın Bodrum ilçesinden hafif şekilde hissedildi.

EGE DENİZİ’NDE 4.8 BÜYÜKLÜĞÜNDE DEPREM

EGE Denizi Girit Adası açıklarında 4.8 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Deprem, İzmir ve Muğla’nın Bodrum ilçesinden hafif şekilde hissedildi.

Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı Deprem Dairesi verilerine göre, bugün saat 10.49’da merkez üssü Ege Denizi, Girit Adası (Kriti) olan 4.8 büyüklüğünde deprem meydan geldi. 4.9 kilometre derinlikte meydana gelen deprem İzmir ve Muğla’nın Bodrum ilçesinden hafif şekilde hissedildi.

Bir Yorum Bırak

Bu site istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanır. Yorum verilerinizin nasıl işlendiğini öğrenin.

Anasayfa Kategoriler Yukarı