06 Kasım 2026 Cuma |Bodrum: ☀️ +16°C
SON DAKİKA

Bodrum’da 94 Düzensiz Göçmen Ve 3 Göçmen Kaçakçısı Yakalandı

bodrum aciklarindaki teknede 94 duzensiz gocm 16334969 amp

Bodrum açıklarında bir yelkenli teknede 94 düzensiz göçmen ile göçmen kaçakçılığı yaptıkları iddia edilen 3 zanlı yakalandı.

Sahil Güvenlik ekipleri tarafından durdurulan teknede bulunan düzensiz göçmenler, işlemlerinin ardından İl Göç İdaresi Müdürlüğüne teslim edilecek. Zanlılar ise adli makamlara sevk edilecek.Muğla’nın Bodrum ilçesi açıklarındaki yelkenli teknede 94 düzensiz göçmen ile göçmen kaçakçılığı yaptıkları iddiasıyla 3 zanlı yakalandı.Sahil Güvenlik Komutanlığının internet sitesinde yer alan açıklamaya göre, ilçe açıklarındaki yelkenli teknede bir grup düzensiz göçmen olduğu tespit edildi.

Bunun üzerine bölgeye sevk edilen sahil güvenlik ekiplerince, İtalya rotası üzerinde seyir halindeki yelkenli tekne durduruldu.Durdurulan teknede 94 düzensiz göçmen ve 3 göçmen kaçakçılığı şüphelisi yakalandı.Düzensiz göçmenler, işlemlerinin ardından İl Göç İdaresi Müdürlüğüne teslim edildi.Zanlıların işlemlerinin ardından adli makamlara sevk edileceği öğrenildi.

Bir Yorum Bırak

Bu site istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanır. Yorum verilerinizin nasıl işlendiğini öğrenin.

Anasayfa Kategoriler Yukarı