Bodrum’da anahtarı üzerinde unuttuğu otomobilini Bursa’da buldu
Bodrum’da yaşanan olayda Konacık Mahallesinde yaşayan ismini vermek istemeyen şahıs akşam üzeri evine geldiğinde dalgınlık ile anhatarı otomobilin üzerinde unutarak evine gitti:
Sabah kalkıp işe gitmek için kapıya çıktığında otomobilini yerinde görünmeyince durumu emniyet müdürlüğü ekiplerine bildirdi.
Otomobilin çalındığını öğrenme şahıs sıkı takip ederek aracının bulunması için girişimlerde bulundu. Bodrum Emniyet Müdürlüğü ekiplerince çalışma başlatıldı.
Güvenlik kameraları incelenirken aracın İzmir yönüne gittiği otoban ve otoyol dan geçtiği tespit edildi. Bursa Emniyet Müdürlüğü trafik ekiplerince yapılan denetimde plakası sökülmüş aracın şase numarasından çalıntı olduğu tespit edildi.
Emniyet Müdürlüğü ekiplerin ortak çalışma ve kayıp ihbarında bulunan otomobilin sahibine ulaşılarak aracın Bursa’da olduğu ve teslim edilmemesi için bilgi verildi.
Bursa’ya giden otomobil sahibi aracına kavuştu.