30 Ekim 2026 Cuma |Bodrum: ☀️ +17°C
SON DAKİKA

Daha uygun fiyatlı yerler var”

FB IMG 1750966303476 1 scaled

Demet Şener açıklamasını yanlış anlayanlara tepki gösterdi!
Demet Şener, geçtiğimiz günlerde Bodrum’daki beach fiyatları hakkında “Ben genelde sahil kenarında otelde kalmayı tercih ettiğim için özellikle beach’e bir fiyat vermiyorum. Ama yapacak bir şey yok. Veremeyecek olan gitmesin” şeklinde konuşmuştu. Şener sözlerine açıklık getirerek, “Yanlış anlaşılacağım diye hiçbir şey söylemeyeyim mi? Ülkemizin bütün sahillerini ben tercih ediyorum. Aklıma Didim geldi, oradan öyle konuştum. Kimse, illa Bodrum’a gitmek zorunda değil. Daha uygun fiyatlı yerler var” dedi

Demet Şener, geçtiğimiz günlerde Bodrum’daki beach fiyatları hakkında, “Ben genelde sahil kenarında otelde kalmayı tercih ettiğim için özellikle beach’e bir fiyat vermiyorum. Ama yapacak bir şey yok. Gidip o zaman Didim’de tatil yapacağız. İstemeyen gitmesin. Veremeyecek olan gitmesin” şeklindeki sözleriyle adeta tartışmanın fitilini ateşlemişti Demet Şener açıklamasını yanlış anlayanlara tepki gösterdi!

UYGUN YERLER VAR
Önceki gün bir etkinliğe katılan ve konuya açıklık getiren Şener, “Ben aslında güzel bir şey söyledim, anlamakta bazıları sorun yaşadı. Yanlış anlaşılacağım diye hiçbir şey söylemeyeyim mi? Ülkemizin bütün sahillerini ben tercih ediyorum. Aklıma Didim geldi, oradan öyle konuştum. Kimse, illa Bodrum’a gitmek zorunda değil. Daha uygun fiyatlı yerler var” dedi.

 

Şener, herkesin kesesine göre hareket etmesi gerektiğini savundu.

Bodrum’da beach fiyatları 4 bin TL’den 15 bin TL’ye kadar değişiyorκ

Bir Yorum Bırak

Bu site istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanır. Yorum verilerinizin nasıl işlendiğini öğrenin.

Anasayfa Kategoriler Yukarı