1. Haberler
  2. Muğla
  3. Muğla Dahil 19 İlde Araç Kiralama Dolandırıcılığı Operasyonu

Muğla Dahil 19 İlde Araç Kiralama Dolandırıcılığı Operasyonu

featured

Kocaeli merkezli içlerinde Muğla’nın da olduğu 19 ilde sahte araç kiralama siteleriyle yapılan dolandırıcılığa yönelik operasyonda 38 şüpheli gözaltına alındı.

 

Kocaeli merkezli olarak 19 ilde gerçekleştirilen sahte internet siteleri ve sosyal medya üzerinden araç kiralama dolandırıcılığı operasyonunda 38 şüpheli gözaltına alındı.
Kocaeli Emniyet Müdürlüğü Siber Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri, sahte internet siteleri ve sosyal medya hesaplarından araç kiralama ilanları vererek dolandırıcılık yapıldığı bilgisi üzerine harekete geçti. Teknik ve fiziki takip sonucunda, Kocaeli, İstanbul, Bursa, Çanakkale, Balıkesir, Muğla, Isparta, Antalya, Malatya, Diyarbakır, Van, Hakkari, Gaziantep, Iğdır, Trabzon, Giresun, Samsun, Ankara ve Ordu’da eş zamanlı operasyon düzenlendi.

38 zanlı gözaltına alındı. 74 kişi dolandırıldı. Zanlıların hesaplarında 36 milyon lira hareketlilik tespit edildi

0
komik
Komik
0
_yi
İyi
0
mutlu
Mutlu
0
sevgi
Sevgi
0
d_nceli
Düşünceli
0
_zg_n
Üzgün
0
a_layan
Ağlayan
0
sinirli
Sinirli
0
korkun_
Korkunç
Muğla Dahil 19 İlde Araç Kiralama Dolandırıcılığı Operasyonu
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.