Fenerbahçe Spor Kulübü’nün 1994-1998 yılları arasında başkanlık koltuğunda oturan iş insanı Ali Şen, Bodrum’da yoğun bakımda tedavi altına alındı.

 

YAKINLARINI TANIMIYOR, KONUŞAMIYOR

Sabah yazarı Yavuz Donat, Şen’in yoğun bakımda yaşam mücadelesi verdiğini belirterek, en yakınlarını dahi tanımadığını ve konuşamadığını belirtti.

86 yaşındaki ismin yakınları bir an olsun kendisini hastanede yalnız bırakmazken, Ali Şen’in oğlu Metin Şen, babasının sağlık durumuna ilişkin “Elimizden ne gelir? Dua etmekten başka” ifadelerini kullandı.

‘TEDBİR AMAÇLI YOĞUN BAKIMA KALDIRILDI’

Babası Ali Şen’in sağlık durumuna ilişkin açıklama yapan Metin Şen, “Babamın sağlık durumu gayet iyi…Tedbiren yoğun bakımdaydı…Bugün hastaneden çıkacağız bir aksilik olmaz ise… Endişelenecek bir konu yok..” ifadelerini kullandı.Screenshot 20250818 144807 Samsung Internet