29 Ekim 2026 Perşembe |Bodrum: ☁️ +17°C
SON DAKİKA

Otomobilinde Silahla Vurulmuş Halde Bulundu

1756998466402 1756990348988 atasehitrchpkongreee 1

Milas’ın Emek Mahallesi’nde meydana gelen olay, vatandaşların 112 Acil Çağrı Merkezi’ne yaptığı ihbarla ortaya çıktı. İhbar üzerine olay yerine gelen sağlık ve polis ekipleri, Önder Özer’in yaşamını yitirdiğini tespit etti.

Olay yeri inceleme ekipleri ve Cumhuriyet Savcısı, bölgede geniş çaplı bir inceleme başlattı. Polis ekipleri, olay yerini güvenlik şeridine alarak vatandaşların yaklaşmasını engelledi. Özer’in cansız bedeni, otopsi için Muğla Adli Tıp Kurumu’na gönderildi. Kesin ölüm nedeni otopsi sonucunda belirlenecek.

Olayın cinayet mi yoksa başka bir durumdan mı kaynaklandığı, polisin yürüttüğü detaylı soruşturmanın ardından netlik kazanacak. Soruşturma kapsamında çevredeki güvenlik kameraları inceleniyor ve görgü tanıklarının ifadelerine başvuruluyor. Mahalle sakinleri yaşanan olaydan dolayı büyük üzüntü duyduklarını ifade etti

Bir Yorum Bırak

Bu site istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanır. Yorum verilerinizin nasıl işlendiğini öğrenin.

Anasayfa Kategoriler Yukarı