19 Haziran 2026 Cuma |Bodrum: ⛈️ +28°C
SON DAKİKA

Acı haberi şehitin ailesine verildi

3 1762896737 vLFKcY

Milas’ın Ekin Anbarı Mahallesi’ne şehit ateşi düştü. C-130 kazasında şehit olan Hava Astsubay Emrah Kuran’ın acı haberi, Muğla Garnizon Komutanı Albay Osman Macar tarafından babası Osman Kuran’a ‘Osman Amca, sen artık bir şehit babasısın.’ sözleriyle iletildi.

FB IMG 1762926065406 scaled

Türk Silahlı Kuvvetleri’nin Azerbaycan’dan Türkiye’ye dönüşü sırasında Gürcistan üzerinde kaza yapan C-130 tipi askerî kargo uçağında bulunan personelden biri de Muğla’nın Milas ilçesinden Hava Uçak Bakım Asb. Bçvş. Emrah Kuran oldu. 10.01.1988 doğumlu, evli ve çocuk sahibi olan Kuran’ın şehadet haberi, Ekinambarı Mahallesi’nde yaşayan babası Osman Kuran ve annesi Huriye Kuran’a, Haber Verme Garnizon Komutanlığı Garnizon Komutanı Albay Osman Macar tarafından iletildi.

 

Şehidin eşi Gülşah Kuran’ın Kayseri’de Hava İkmal Bakım Merkezi lojmanlarında ikamet ettiği, aile bireyleriyle koordinasyonun sürdüğü öğrenildi. Şehidin üç çocuğu bulunduğu, defin ve tören programının netleşmesinin ardından kamuoyuna ayrıca duyurulacağı bildirildi.

 

Yetkililer, şehit Emrah Kuran’ın naaşının ülkeye getirilmesinin ardından askerî törenle uğurlanacağını, tören ve defin yeri kesinleştiğinde bilgilendirme notunun güncelleneceğini ifade etti.

 

Kaza nedeniyle Milas’ta Ekinambarı Mahallesi’nde büyük üzüntü yaşanırken, ilçe protokolü de aileye taziye ziyaretinde bulundu. Şehidin yakınları, “Vatan sağ olsun” diyerek acılarını paylaştı

Bir Yorum Bırak

Bu site istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanır. Yorum verilerinizin nasıl işlendiğini öğrenin.

Anasayfa Kategoriler Yukarı