20 Haziran 2026 Cumartesi |Bodrum: 🌤️ +22°C
SON DAKİKA

Beton mikserinin çarpması sonucu can verdi

Bodrum’da yolun karşısına geçmeye çalışırken beton mikseri çarpması sonunu hayatını kaybetti

Bodrum’un Torba Mahallesi Rıza Anter Caddesi’nde bu sabah meydana gelen üzücü kazada, karşıdan karşıya geçmeye çalışan Murat Murathanoğlu (53), beton mikseri sürücüsü M.A.’nın çarpması sonucu yaşamını yitirdi. Olayın, yolun dar olması ve trafik sıkışıklığı nedeniyle meydana geldiği iddia edildi.

Torba Mahallesi’nde yaşayan ünlü  iş insanı Murat Murathanoğlu bugün sabah alışveriş yaptıktan sonra evine dönerken Rıza Anter Caddesi’ndeki yaya geçidinden geçmek istedi.

İstanbul Nişantaşı’nda ve Torba ‘da Sanatevi restoran barı işleten ve İstanbul camiasının önde gelen isimlerinden ve bir zamanlar ünlü manken Deniz Murathanoğlu ile evli olan Murathanoğlu Gölköy istikametinden gelerek Bodrum’a gitmekte olan M.A.’nın kullandığı 48 RZ 135 plakalı beton mikserinin çarpması sonucu 20 metre kadar sürüklendi.

DAKİKALARCA KALP MASAJI YAPILDI

Kaza sonrası vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri Murathanoğlu’na dakikalarca kalp masajı yapmalarına rağmen Murathanoğlu olay yerinde yaşamını yitirdi.

Trafik plisi ve polisler kaza yerinde geniş güvenlik önlemi alırken kamyon şoförü M.A. polisler tarafından gözaltına alınarak İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne götürüldü. Murathanoğlu’nun cenazesi otopsi için Muğla Adli Tıp Kurumu’na gönderildi.

Bir Yorum Bırak

Bu site istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanır. Yorum verilerinizin nasıl işlendiğini öğrenin.

Anasayfa Kategoriler Yukarı