04 Haziran 2026 Perşembe |bodrum: ☀️ +15°C
SON DAKİKA

82 yaşındaki Alzheimer hastası Münevver Demir kayboldu

milas ta 82 yasindaki alzheime 1779441061 5uw9oA

Milas’ın Burgaz Mahallesi’nde, Çöllüoğlu Düğün Salonu civarında iki gün önce kaybolan 82 yaşındaki Alzheimer hastası Münevver Demir için polis ekiplerine başvuru yapıldı. Demir’i görenlerin 112’yi aramaları veya 0501 108 40 48 numaralı telefona WhatsApp üzerinden bilgi vermeleri istendi.

 

Edinilen bilgilere göre, Alzheimer hastası olduğu öğrenilen Münevver Demir, yaklaşık iki gün önce Milas’ın Burgaz Mahallesi’nde, Çöllüoğlu Düğün Salonu civarında kayboldu. Demir’den o tarihten bu yana haber alınamazken, yakınları durumu polis ekiplerine bildirerek kayıp başvurusunda bulundu.

Polis ekiplerinin konuyla ilgili çalışma başlattığı öğrenilirken, aile ve mahalle sakinleri de 82 yaşındaki Münevver Demir’i bulabilmek için çevrede arama çalışmalarını sürdürüyor.

Alzheimer hastası olması nedeniyle yönünü bulmakta zorlanabileceği değerlendirilen Münevver Demir’i görenlerin ya da nerede olduğuna ilişkin bilgi sahibi olanların vakit kaybetmeden yetkililere haber vermesi istendi.

Münevver Demir’i görenlerin veya bilgi sahibi olanların 112 Acil Çağrı Merkezi’ni aramaları ya da 0501 108 40 48 numaralı telefondan bizimle WhatsApp mesajı yoluyla iletişime geçmeleri rica olunur.

Bir Yorum Bırak

Bu site istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanır. Yorum verilerinizin nasıl işlendiğini öğrenin.

Anasayfa Kategoriler Yukarı