Milas İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü bahçesinde, hayatını kaybeden Bafa Ortaokulu Sosyal Bilgiler Öğretmeni Nevzat Ürekil için tören düzenlendi.
Muğla’nın Milas ilçesinde eğitim camiasını yasa boğan iki acı kayıp için tören düzenlendi.
Hayatını kaybeden Bafa Ortaokulu Sosyal Bilgiler Öğretmeni Nevzat Ürekil için Milas İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü bahçesinde tören gerçekleştirildi. Törende Ürekil için dualar edildi, helallik alındı. Merhum öğretmen, memleketinde defnedilmek üzere son yolculuğuna uğurlandı.
Törende ayrıca, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü personeli olduğu öğrenilen ve Kurban Bayramı bayramlaşması ile oğlunun yaklaşan düğünü dolayısıyla gittiği memleketinde hayatını kaybeden Alpaslan Adlım için de dua edildi.
Milas İlçe Milli Eğitim Müdürü İsa Bal, törende yaptığı konuşmada her iki eğitim çalışanının hizmetlerini ve emeklerini hatırlatarak, eğitim camiasına kattıkları değerlerden söz etti. Öğrenciler, öğretmenler ve mesai arkadaşları, merhum Nevzat Ürekil’i dualarla uğurladı





