09 Temmuz 2026 Perşembe |Bodrum: ☀️ +32°C
SON DAKİKA

Bakan Bak Muğla ‘da ziyaret ve temaslarda bulunacak

189774

Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Osman Aşkın Bak, Cumartesi günü bir dizi ziyaret ve temaslarda bulunmak üzere Muğla’ya gelecek.

 

Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Osman Aşkın Bak, hem bir dizi ziyaret gerçekleştirmek hem de AK Parti Muğla İl Başkanlığı tarafından düzenlenecek olan İl Danışma Meclisi Toplantısı’na katılmak üzere Muğla’ya geliyor.

Muğla’da çeşitli temaslarda bulunması ve kentte bir dizi ziyaret gerçekleştirmesi beklenen Bakan Osman Aşkın Bak, programı kapsamında AK Parti Muğla teşkilatı ve partililerle de bir araya gelecek. AK Parti Muğla İl Başkanı Cengizhan Güngör’ün ev sahipliğinde, “Umudun, İcraatin, Geleceğin Adı AK Parti” sloganıyla gerçekleştirilecek olan İl Danışma Meclisi Toplantısı, partinin bölgedeki çalışmaları ve gelecek hedefleri açısından büyük önem taşıyor.

Toplantı Cumartesi Günü MSKÜ AKM’de

İl Danışma Meclisi Toplantısı, 11 Temmuz Cumartesi günü saat 14.00’te başlayacak. Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi (MSKÜ) Atatürk Kültür Merkezi (AKM) A Salonu’nda gerçekleştirilecek olan organizasyona, il ve ilçe teşkilatlarının yanı sıra çok sayıda partilinin yoğun katılım göstermesi bekleniyor

Bir Yorum Bırak

Bu site istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanır. Yorum verilerinizin nasıl işlendiğini öğrenin.

Anasayfa Kategoriler Yukarı