10 Temmuz 2026 Cuma |Bodrum: ☀️ +35°C
SON DAKİKA

 MUSKİ Personeli Hayatını Kaybetti

seydikemermuski e1783674848166

Muğla’nın Seydikemer ilçesinde direksiyon hakimiyetini kaybeden MUSKİ personeli İbrahim Karalar, otomobiliyle çöp konteynerine çarparak olay yerinde yaşamını yitirdi.

Muğla’nın Seydikemer ilçesi Gerişburnu Mahallesi Atatürk Caddesi üzerinde feci bir trafik kazası meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, MUSKİ personeli olduğu öğrenilen İbrahim Karalar’ın kullandığı otomobil, henüz belirlenemeyen bir nedenle sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu kontrolden çıktı. Savrulan araç, yol kenarında bulunan çöp konteynerine çarparak durabildi.

Olay Yerinde Yaşamını Yitirdi

Kazayı gören çevredeki vatandaşların durumu bildirmesi üzerine olay yerine 112 Acil Çağrı Merkezi tarafından sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Bölgeye hızla ulaşan sağlık ekiplerinin gerçekleştirdiği ilk kontrolde, sürücü İbrahim Karalar’ın olay yerinde hayatını kaybettiği belirlendi.

Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

MUSKİ’den Taziye Mesajı

Acı haberin ardından Muğla Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (MUSKİ) Genel Müdürlüğü bir taziye mesajı yayımladı. Mesajda, “Değerli mesai arkadaşımız İbrahim Karalar’ı, geçirdiği elim bir trafik kazası sonucu kaybetmenin derin üzüntüsü içerisindeyiz. Merhuma Allah’tan rahmet, kederli ailesine, yakınlarına ve tüm çalışma arkadaşlarımıza sabır ve başsağlığı diliyoruz” ifadelerine yer verildi.

Bir Yorum Bırak

Bu site istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanır. Yorum verilerinizin nasıl işlendiğini öğrenin.

Anasayfa Kategoriler Yukarı