31 Temmuz 2026 Cuma |Bodrum: ☀️ +24°C
SON DAKİKA

Bodrum’da ormanda ateş yakmaya çalışan şüpheli gözaltına alındı

Screenshot 20260731 024054 Samsung Browser

Bodrum’un Torba Mahallesi’nde ormanlık alanda yangın çıkarmaya çalıştığı öne sürülen bir şahıs, vatandaşların dikkati ve polis ekiplerinin hızlı müdahalesi sayesinde yakalandı. Edinilen bilgilere göre şahsın daha önce de Antik Tiyatro çevresinde benzer girişimlerde bulunduğu öne

Olay, Torba Mahallesi Emin Anter Bulvarı üzerinde meydana geldi. İddialara göre akli dengesinin yerinde olmadığı değerlendirilen bir şahıs, ormanlık alana girerek yanında bulundurduğu yanıcı maddeyle çevredeki ağaçları ateşe vermeye çalıştı. Durumu fark eden vatandaşlar şahsa müdahale etmek isterken, şüpheli olay yerinden kaçarak uzaklaşmaya başladı.

Vatandaşların 112 Acil Çağrı Merkezi’ne yaptığı ihbar üzerine Bodrum İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı Yunus Timleri kısa sürede bölgeye sevk edildi.

Yunus Timleri Torba Kavşağı’nda Yakaladı

Emin Anter Bulvarı üzerinden Bodrum Yeni Otogarı istikametine kaçan şüpheli, Yunus ekipleri ile vatandaşların takibi sonucu Torba Kavşağı’nda kıskıvrak yakalandı.

Edinilen bilgilere göre şahsın daha önce de Antik Tiyatro çevresinde benzer girişimlerde bulunduğu öne sürüldü.

Önce Hastaneye, Ardından Polis Merkezine Götürüldü

Gözaltına alınan şüpheli, ilk olarak sağlık kontrolü için Bodrum Devlet Hastanesi’ne götürüldü. Buradaki işlemlerinin ardından Bodrum Polis Merkezi Amirliği’ne teslim edilen şahıs hakkında adli ve idari işlemlerin başlatıldığı öğrenildi

Bir Yorum Bırak

Bu site istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanır. Yorum verilerinizin nasıl işlendiğini öğrenin.

Anasayfa Kategoriler Yukarı