
Ören’de Jet Ski Sahile Daldı: Facianın Eşiğinden Dönüldü
Milas’ın Ören Mahallesi’nde gaz mekanizmasının takılı kaldığı belirtilen jet ski kontrolden çıkarak sahile kadar ilerledi. Sürücünün denize düştüğü olayda jet skinin şezlongların bulunduğu alana ulaşmasına rağmen kimsenin zarar görmemesiyle olası bir facianın önüne Milas Ören Mahallesi’nde denizde seyir halindeki bir jet ski, gaz mekanizmasının takılı kalması sonucu kontrolden çıkarak sahile kadar ilerledi. Olay sırasında jet skiden düşen kişinin durumunun iyi olduğu öğrenilirken, sahilde bulunan vatandaşların zarar görmemesi olası bir facianın önüne geçti.
Olay, Ören Yalı’da vatandaşların yoğun olarak bulunduğu sahil kesiminde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, denizde jet ski kullanan bir kişi, seyir sırasında gaz mekanizmasının takılı kalması üzerine aracın kontrolünü kaybetti.
Kontrolden çıkan jet ski hızla kıyıya yönelirken, sürücüsü denize düştü. Sürücüsüz şekilde ilerlemeye devam eden jet ski, denizden çıkarak sahildeki şezlongların bulunduğu alana kadar ulaştı.
Olayın meydana geldiği sırada sahilde çok sayıda vatandaşın bulunması kısa süreli paniğe neden oldu. Jet skinin kıyıdaki şezlongların arasına kadar ilerlemesine rağmen herhangi bir vatandaşın zarar görmemesi olası bir facianın önüne geçti.

İhbar üzerine bölgeye gelen sahil güvenlik ekipleri olay yerinde inceleme yaptı. Kıyıya çıkan jet ski de ekipler tarafından kontrol edildi.
Jet skiden düşen kişinin ise olaydan ciddi bir yara almadan kurtulduğu ve sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.
Sahilde bulunan vatandaşların da zarar görmediği olay, büyük bir tehlike atlatılmasıyla sonuçlandı.






