CHP Bodrum İlçe Başkanı
Tuna Işın sosyam medya hesabından Muğla Büyükşehir Belediye Başkanımız Ahmet Aras ‘a yönelik son dönemde artan sistematik karalama kampanyalarını kabul edilemez.
Işın yaptığı açıklamada: Başkanımız, halkın oylarıyla seçilmiş, görevi süresince doğayı, kamusal yararı ve sosyal belediyecilik anlayışını kararlılıkla savunmuş bir yerel yöneticidir. Karanlık kaynaklardan beslenen bu saldırıların asıl hedefi, Başkanımızın temsil ettiği halkçı ve çevreci belediyecilik anlayışıdır.
Cumhuriyet Halk Partisi Bodrum İlçe Örgütü olarak, her koşulda ve her şartta Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Ahmet Aras’ın yanındayız. Bu haksız ve etik dışı saldırılara karşı durmaya, birlikte mücadele etmeye devam edeceğiz.
CHP Bodrum İlçe Başkanı
Tuna Işın