18 Haziran 2026 Perşembe |Bodrum: 🌤️ +32°C
SON DAKİKA

Aranan şahıslar düzenlenen operasyonlarda yakalandı

muglada cesitli suclardan aranan 21 supheli tutuklandi 1 e1767082201662

 

MUĞLA İL EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ

Müdürlüğümüz ekiplerince 29.12.2025 ile 04.01.2025 tarihleri arasında il genelinde aranan şahısların yakalanmasına yönelik yapı1an çalışmalar sonucunda;

  • Dolandırıcılık, Hükümlü Veya Tutuklunun Kaçması, 7258 Sayılı Yasanın 5.b Maddesine Muhalefet suçlarından 24 yıl 37 ay 36 gün hapis cezası ile aranmakta olan 1 şahıs 01.01.2026 tarihinde Bodrum İlçe Emniyet Müdürlüğünce yakalanmış, tutuklanarak cezaevine teslim edilmiştir.
  • Kasten Öldürme suçundan 27 yıl 11 ay 11 gün hapis cezası ile aranmakta olan 1 şahıs 31.12.2025 tarihinde Fethiye İlçe Emniyet Müdürlüğünce yakalanmış, tutuklanarak cezaevine teslim edilmiştir.
  • Gece Vakti Yağma, Hükümlü Veya Tutuklunun Kaçması, Cebir Tehdit Veya Hile Kullanarak Kişiyi Hürriyetinden Yoksun Kılma suçlarından 25 yıl 59 ay 32 gün hapis cezası ile aranmakta olan 1 şahıs 31.12.2025 tarihinde Asayiş Şube Müdürlüğünce yakalanmış, tutuklanarak cezaevine teslim edilmiştir.
  • Cebir Tehdit Veya Hile Kullanarak Kişiyi Hürriyetinden Yoksun Kılma, Hükümlü Veya Tutuklunun Kaçması suçlarından 13 yıl 26 ay 27 gün hapis cezası ile aranmakta olan 1 şahıs 31.12.2025 tarihinde Bodrum İlçe Emniyet Müdürlüğünce yakalanmış, tutuklanarak cezaevine teslim edilmiştir.
  • Uyuşturucu Veya Uyarıcı Madde Ticareti Yapma Veya Sağlama suçundan 15 yıl hapis cezası ile aranmakta olan 1 şahıs 29.12.2025 tarihinde Fethiye İlçe Emniyet Müdürlüğünce yakalanmış, tutuklanarak cezaevine teslim edilmiştir.
  • Birden Fazla Kişi İla Geceleyin Silahla Yağma ve Askeri Yasak Bölgelere Girme suçlarından 11 yıl 5 ay hapis cezası ile aranmakta olan 1 şahıs 30.12.2025 tarihinde Fethiye İlçe Emniyet Müdürlüğünce yakalanmış, tutuklanarak cezaevine teslim edilmiştir.
  • Uyuşturucu Veya Uyarıcı Madde Ticareti Yapma Veya Sağlama suçundan 12 yıl 6 ay 20 gün hapis cezası ile aranmakta olan 1 şahıs 01.01.2026 tarihinde Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğünce yakalanmış, tutuklanarak cezaevine teslim edilmiştir.
  • Türk Vatandaşı Veya Yabancının Yurtdışına Çıkmasına İmkân Sağlama, Uyuşturucu Veya Uyarıcı Madde Ticareti Yapma Veya Sağlama suçlarından 10 yıl 10 ay hapis cezası ile aranmakta olan 1 şahıs 02.01.2026 tarihinde Bodrum İlçe Emniyet Müdürlüğünce yakalanmış, tutuklanarak cezaevine teslim edilmiştir.
  • Kasten Öldürmeye Teşebbüs suçundan 15 yıl 1 ay 22 gün hapis cezası ile aranmakta olan 1 şahıs 02.01.2026 tarihinde Marmaris İlçe Emniyet Müdürlüğünce yakalanmış, tutuklanarak cezaevine teslim edilmiştir.

İl genelinde aranan şahısların yakalanmasına yönelik yapılan çalışmalarımız devam etmektedir. Kamuoyuna saygıyla duyurulur.

 

Bir Yorum Bırak

Bu site istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanır. Yorum verilerinizin nasıl işlendiğini öğrenin.

Anasayfa Kategoriler Yukarı