30 Ekim 2026 Cuma |Bodrum: ☀️ +18°C
SON DAKİKA

Beyzbol sopası ile darp ettiği kişi hayatını kaybetti

1c54ace3 3a99 4020 bf9d b409e103a016 1

Milas ‘ta  bir alışveriş merkezi, yaşanan olayda 1 kişi hayatını kaybetti.

Alışverişini tamamladıktan sonra Milas Sanayi sitesinin 8. Caddesi’nde traktör tamircisi olan 49 yaşındaki Ümit Özlü, polis tarafından belirlenen ve yakalanan M.K. (22) isimli saldırganın arkadan yaklaşarak beyzbol sopası ile vurması sonucu ağır yaralandı. Ağır yaralı olarak hastaneye kaldırılan Özlü, yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti.

Olay, alışveriş merkezinin güvenlik kameraları tarafından kaydedildi ve saldırganın kimliğinin belirlenmesi için görüntüler detaylı bir şekilde incelenmeye başlandı. Güvenlik güçleri, olayın ardından bölgede geniş çaplı bir soruşturma başlattı. Soruşturma kapsamında, görgü tanıklarının ifadelerine başvuruldu ve olay yerindeki kanıtlar toplandı.

Olayla ilgili soruşturma başlatan Milas Emniyet Müdürlüğü ekipleri, olayın faili M.K.’nin kaçtığı aracı tespit etti. Aracı durduran polis ekipleri, şüpheli M.K.’yi kıskıvrak yakalayarak gözaltına aldı. Şüpheli, daha sonra polis merkezine götürüldü.

Bir Yorum Bırak

Bu site istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanır. Yorum verilerinizin nasıl işlendiğini öğrenin.

Anasayfa Kategoriler Yukarı