Bodrum’da 27 yaşındaki genç silahla yaşamına son verdi. Olay Mumcular Mahallesinde meydana eldi 28 yaşındaki Serdal Ciba hareketsiz halde bulundu.Ihbar üzerine olay yerine sağlık ve Jandarma ekipleri sevk edildi.112 sağlık ekiplerince Yapılan ilk incelemede hayatını kaybettiği bildirildi. Silah ile yaşamına son verdiği öğrenilen Ciba otopsi için hastane morguna kaldırıldı.
Edinilen bilgiye göre, 28 yaşındaki Serdal Ciba, evinde silahla kendini başından vurarak ağır şekilde yaralandı. İhbar üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Sağlık ekiplerinin yaptığı incelemede Ciba’nın hayatını kaybettiği belirlendi.
Serdal ciba’nın Samsun, Canik yayla mahalle’si muhtarı Erdal Ciba’nin oğlu olduğu belirtildi.
Ciba’nın cenazesi, kesin ölüm nedeninin belirlenmesi için Muğla Adli Tıp Kurumu’na gönderildi. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.
Yetkililer, olayın tüm yönleriyle araştırıldığını belirtti.♠