05 Kasım 2026 Perşembe |Bodrum: ☀️ +19°C
SON DAKİKA

Bodrum’da 57 düzensiz göçmen ve 2 kaçakçı yakalandı

bodrum da 57 duzensiz gocmen yakalandi 16844116 amp

 Bodrum  açıklarında Sahil Güvenlik ekipleri tarafından 57 düzensiz göçmen ile 2 göçmen kaçakçısı şüphelisi yakalandı. Göçmenler gönderilirken, kaçakçılar hakkında adli işlemler başlatıldı.

phelisi yakalandı.

Bodrum’da Sahil Güvenlik Mobil Radarı (MORAD-13) tarafından lastik bot içerisinde bir grup düzensiz göçmen olduğunun tespit edilmesi üzerine Sahil Güvenlik Botu (KB-35) tarafından hareketli lastik bot durdurularak içerisindeki 36 düzensiz göçmen yakalandı.

Bodrum açıklarındaki diğer göçmen olayında ise Sahil Güvenlik Botu (TCSG-11) tarafından tespit edilen hareketli fiber karinalı lastik bot durdurularak içerisindeki 21 düzensiz göçmen ile 2 göçmen kaçakçısı şüphelisi yakalandı.

Göçmenler, Muğla İl Göç İdaresi Müdürlüğü’ne gönderilirken 2 göçmen kaçakçısı şüphelisi ile ilgili adli işlemlere başlandı

Bir Yorum Bırak

Bu site istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanır. Yorum verilerinizin nasıl işlendiğini öğrenin.

Anasayfa Kategoriler Yukarı