08 Kasım 2026 Pazar |Bodrum: ☀️ +16°C
SON DAKİKA

Bodrum’da Korsan Taşımacılığa Karşı Denetimler Başladı

353813919 645428197623578 2315130979758308468 n e1686819214888

Bodrum’da yetki belgesiz korsan taşımacılık  yapanlara karşı denetimler başladı.

Turizm sezonun başlaması ile birlikte gelen şikayetler doğrultusunda  deentimler sıklaştırıldı. Bodrum Kaymakamlığı, İlçe Turizm Müdürlüğü, Emniyet Müdürlüğü, Bodrum Şöförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanlığı, TÜRSAB Bodrum Şubesi ve Vergi Dairesi Müdürlüğü tarafından korsan taşımacılık yapan taksi, minibüs ve otobüslere yönelik denetim yapıldı.

“Korsan çalışmasına izin vermeyeceğiz”

Bodrum Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı Hasan Kablı, şöyle konuştu:

“Turizmde çalışan ve ekmeğini bu sektörden kazanan esnafımızı mağdur eden, yetki belgesiz korsan taşımacılık ile mücadele için çalışıyoruz. Bu denetimler sıklıkla devam edecek. Sadece yol denetimleriyle değil, bünyelerinde bu tür taşımacılığa izin veren turistik tesislerde de yetkili birimlerle birlikte uygulamalar yapıyoruz. Bu konuda bize destek veren esnafımızın ekmeğini çalanlara karşı mücadele veren kaymakamlığımız, emniyet güçlerimiz ve turizm örgütlerimize teşekkür ediyorum. Özellikle yaz aylarında Bodrum ile ilgisi olmayan yüzlerce aracın ilçeye girerek kaçak ve korsan çalışmasına izin vermeyeceğiz.”

14 Haziran 2023 tarihi itibariyle Yol denetimlerimiz başlamıştır. Dün akşam Göltürkbükü bölgesinde başlayan denetimlerimiz, kaldığımız yerden yaz dönemi boyunca aralıksız olarak devam edecektir. Dün akşam yapılan denetimlerde, eksik evrak ve yasal olmayan taşımacılık nedeniyle birçok araca ceza-i işlem uygulanmıştır. ifadelelrini kullandı.

Bir Yorum Bırak

Bu site istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanır. Yorum verilerinizin nasıl işlendiğini öğrenin.

Anasayfa Kategoriler Yukarı