05 Kasım 2026 Perşembe |Bodrum: ☁️ +17°C
SON DAKİKA

Bodrum’da Sağanak Hayatı Olumsuz Etkiledi

20191008 150222

 Bodrum ‘da etkili olan sağanakta kara yolu trafiğe kapandı, su taşkınları meydana geldi.Metrekareye 45 kg yağış düştü

Gece saatlerinde başlayan sağanağın ardından, Bitez ve Konacık Türkkuyusu Torba ile bazı cadde ve sokaklarda mazgalların tıkanması sonucu su taşkınları yaşandı.

20191008 150222

Yoğun su birikintilerinin oluştuğu cadde ve sokaklarda vatandaşlar yürümekte güçlük çekerken, sürücüler de zor anlar yaşadı.

Su giderlerinin tıkanması sonucu trafiğe kapanan Bodrum-Turgutreis kara yolu çalışmaların ardından açıldı . Bodrum “‘da etkili olan sağanakta kara yolu trafiğe kapandı, beş yıldızlı bir otel ve bazı evlerde su taşkınları meydana geldi.İlçede sabah saatlerinde başlayan sağanağın ardından, ilçe merkezi başta olmak üzere, Bitez, Konacık ve Torba mahalleleri ile bazı cadde ve sokaklarda mazgalların tıkanması sonucu su taşkınları yaşandı.Yoğun su birikintilerinin oluştuğu cadde ve sokaklarda, vatandaşlar yürümekte güçlük çekerken, sürücüler de zor anlar yaşadı. Su taşkınlarının içinde kalarak arızalanan bazı araçlar çekici yardımıyla kurtarıldı. Su giderlerinin tıkanması sonucu trafiğe kapanan Kıbrıs Şehitleri Caddesi ile Bodrum-Turgutreis kara yolu çalışmaların ardından açıldı.- Otel ve evler sular altındaBodrum-Milas kara yolu, Emin Anter Bulvarı’ndaki bazı evlerde de su baskınları yaşandı. Bir cephesi yıkılan evdeki 7 yaşındaki Melisa Şen, annesi Sözen Şen tarafından kurtarıldı.Şen, çocuğunu son anda kurtardığını belirterek, “Yemek hazırladığım için farkına varmadım. Çocuk ‘Karnım acıktı’ dedi, ona yemek hazırlıyordum. Bir anda suyun geldiğini duyunca çocuğu kucağıma aldım, dışarı çıktık.” dedi.Torba Mahallesi’ndeki beş yıldızlı otelin bir bölümü de sular altında kaldı. Temizlik çalışması başlatılan otelin odalarındaki müşterilerden bazılarının tahliye edildiği öğrenildi. 

Bodrum’da sabah saatlerinde birçok insan işe ya gidemedi yada işe gitmekten vaz geçip eve döndü. Torba Atatürk caddesinde suyun yüksekliği 1 metreye yakın yükseldi, yol trafiğe kapalı kaldı

20191008 142616

Bir Yorum Bırak

Bu site istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanır. Yorum verilerinizin nasıl işlendiğini öğrenin.

Anasayfa Kategoriler Yukarı