19 Haziran 2026 Cuma |Bodrum: ☀️ +23°C
SON DAKİKA

Bodrum’dan Doğubayazıt’a Gönül Köprüsü-

20191226 190237

Bodrum’dan bir grup ilkokul öğrencisi, Ağrı’nın Doğubayazıt ilçesindeki öğrenci arkadaşlarına çeşitli hediyeler gönderdi.

Güler Mustafa Kızılağaç İlkokulu 1-D sınıfı öğrencileri, “Gönül Köprüsü Projesi kapsamında, Ağrı’nın Doğubayazıt ilçesindeki Mehmet Akif Ersoy İkokulunu kardeş okul olarak belirledi. 

Harçlıklarını biriktiren öğrenciler, velileri ile sınıf öğretmeni Şerife Koç ve okul idaresinin de desteğiyle, 40 arkadaşları için kırtasiye malzemeleri, kitap, bot, mont ile çeşitli giyeceklerden oluşan hediye paketleri hazırlayarak Doğubayazıt ilçesine gönderdi.  

Okul müdürü Mehmet Topal, öğrenciler arasındaki dayanışmanın artması ve yardımlaşma duygusunun gelişmesi için bu projeyi gerçekleştirdiklerini söyledi. 

Bir Yorum Bırak

Bu site istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanır. Yorum verilerinizin nasıl işlendiğini öğrenin.

Anasayfa Kategoriler Yukarı