Bodrum’da ölümlü kazaların yaşandığı Torba Gölköy yolunda Cayrokopterle Havadan Trafik Denetimi*yapıldı. Denetimde kuralları ihlal eden çok sayıda sürücüye idari para cezası uygulandı.
Muğla İl Jandarma Komulığınca, 04.10.2023 günü, Aydın Jandarma Filo Brl.Komulığından görevlendirilen cayrokopterle, Torba-Gündoğan yolu üzeri Petrol Ofisi önü ile Yaşar Tente Önü mevkiilerinde *Havadan Trafik Denetimi* yapıldı.
Yapılan denetimde çok sayıdaÖlümlü kazaların meydana geldiği Torba-Gölköy-Gündoğan yolunda havafan Cayrokopter ile karadan çok sayıda Jandarma Trafik ekibi ile kazaları önlemeye yönelik bugün geniş kapsamlı Trafik uygulaması yapıldı. Çok sayıda sürücüye , hatalı sollama, kırmızı ışık kuralına uymamak, Emniyet kemeri kullanmamak, seyir halinde cep telefonu kullanmaktan ve aşırı hızdan cezayi işlem uygulandığı, önümüzdeki günlerdede vatandaşlarımızın huzur içinde seyahat etmeleri için uygulamalara devam edileceğini araç kontrol edildi. Yol kullanıcılarına emniyet kemerinin kullanımı ile ilgili bilgilendirme faaliyeti icra edildi.
Kontrol edilen çok araç sürücüsüne idari para cezası uygulandı.