29 Ağustos 2026 Cumartesi |Bodrum: ☀️ +30°C
SON DAKİKA

Domuz sürüsüne ates açtı paniğe neden oldu

Screenshot 20260829 172102 Samsung Browser

Yokuşbaşı’nda gece saatlerinde yerleşim alanında av tüfeğiyle domuz sürüsüne ateş açıldığı iddiası mahallede paniğe neden oldu. Toplam 3 el ateş sonucu 2 domuz telef olurken, saçmaların yakındaki bir evin bahçesi ile çatısına düştüğü öğrenildi. Olayın ardından polis ekiplerince götürülen şüphelinin av tüfeklerine el koyulurken, 200 bin TL cezai işlem uygulandı.

Olay, dün gece geç saatlerde Yokuşbaşı Mahallesi Ninni Harım Sokak’ta meydana geldi. İddiaya göre bölgede işletme sahibi olduğu belirtilen bir kişi, kendisine ait av tüfeğiyle yerleşim alanlarının ve trafiğe açık yolun bulunduğu noktada görülen domuz sürüsüne ateş açtı.

Açılan ateş sonucu vurulan domuzlardan biri yakındaki bir evin bahçesine düşerek telef oldu. Tüfekten çıkan saçmaların ise olay yerine birkaç metre mesafedeki bir evin bahçesi ile çatısına isabet ettiği öne sürüldü.

O sırada bahçede oturan 6-7 kişilik arkadaş grubunun bulunduğu noktaya da saçmaların düştüğü iddia edildi. Olayda şans eseri herhangi bir kişinin yaralanmadığı öğrenildi.

 

İddiaya göre ilk silah sesinin ardından birkaç dakika geçtikten sonra 2 el daha ateş edildi. Toplam 3 el ateş açılması sonucu 2 domuz telef olurken, art arda duyulan silah sesleri mahalle sakinlerini sokağa döktü.

Olayın yaşandığı sırada bölgede yayaların yanı sıra seyir halindeki motosiklet ve otomobillerin bulunduğu, ateş açılan noktanın hemen çevresinde ise evler ve çocukların olduğu öne sürüldü.

Mahalle sakinleri yaşananların ardından durumu 112 Acil Çağrı Merkezi’ne bildirerek yardım istedi.

 

İhbar üzerine bölgeye ulaşan Bodrum Asayiş Büro Amirliği ekipleri olayla ilgili çalışma başlattı. Polis ekiplerinin yürüttüğü çalışma kapsamında 2 şüpheliyle görüşüldüğü öğrenildi.

Şüphelilerden biri işlemleri yapılmak üzere Bodrum İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne götürülürken, olayda kullanıldığı değerlendirilen av tüfeklerine de el konuldu.

Şahıs hakkında 200 bin TL cezai işlem uygulandığı öğrenilirken, olayla ilgili incelemenin sürdüğü bildirildi

Bir Yorum Bırak

Bu site istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanır. Yorum verilerinizin nasıl işlendiğini öğrenin.

Anasayfa Kategoriler Yukarı