Milas’ta iki otomobilin çarpışmasıyla meydana gelen kazada, ters yönde ilerleyen ve kazanın ardından yangın çıkan otomobilde bulunan 19 yaşındaki Dilara Akın olay yerinde hayatını kaybetti. Ağır yaralı olarak hastaneye kaldırılan otomobil sürücüsü 20 yaşındaki Azat Kahraman da tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Milas’ta ters yönde hareket halindeki bir otomobil karşı yönden gelen bir otomobille çarpıştı. Kazanın ardından yanan otomobildeki iki kişi öldü, diğer araç sürücüsü ise kazada ağır yaralandı.
Ters yönde ilerlediği öne sürülen sürücü Azat Kahraman (20) idaresindeki (20) 09 TD 535 plakalı otomobil, Selimiye-Milas karayolunda Milas istikametine doğru seyir halindeki Ersel Kolukırık (27) yönetimindeki 20 AFC 39 plakalı otomobil ile çarpıştı.
Kazanın ardından 09 TD 535 plakalı otomobilde yangın çıktı. Çevredekilerin ihbarıyla olay yerine gelen itfaiye, yanan otomobile müdahalede bulunarak yangını söndürdü.
Kazada, 09 TD 535 plakalı otomobilde yolcu olarak bulunan 19 yaşındaki Dilara Akın ise olay yerinde yaşamını yitirdi.
İtfaiye ve sağlık ekipleri, yangının söndürülmesinin ardından araçta sıkışan her iki araç sürücüsünü güçlükle çıkardı.
aralılardan Azat Kahraman, ambulansla 75. Yıl Milas Devlet Hastanesi’ne, sürücü Ersel Kolukırık ise Özel İzan Sağlık Hastanesi’ne getirilerek tedavi altına alındı.
Ağır yaralı olarak hastaneye kaldırılan Azat Kahraman, tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.
Diğer sürücünün de sağlık durumunun ciddi olduğu öğrenildi.
Gençlerin ölüm haberi büyük bir üzüntüye neden oldu. Hastaneye gelen ailelerin feryadı yürekleri dağladı.
Güvenlik güçleri kazayla ilgili soruşturma başlattı.
