Gaziantep Web Tasarım - Gaziantep Web Sitesi

  1. Haberler
  2. Bodrum
  3. Geçmiş Olsun Bodrum

Geçmiş Olsun Bodrum

featured

Ak Parti Muğla İl Başkanı Kadem Mete’ Bodrumlulara yaşanan sel felaketinden dolayı geçmiş olsun dileklerini iletti. Başkan Mete mesajında şöyle seslendi:

“Bodrum ilçemizde yaşanan sel felaketinden dolayı tüm Bodrumlu vatandaşlarımıza geçmiş olsun dileklerimizi iletiyorum. Şimdi devlet-millet el ele vererek Bodrumlu vatandaşlarımızın yaralarını sarma vaktidir.

Fakat unutulmasın ki, neredeyse her yağmur sonrası bırakın mallarını canlarını dahi zor kurtarmaları, Bodrumlu vatandaşlarımızın kaderi değildir.

Alınması gereken önlemlerin alınmaması, defalarca yaşanan bu olaydan ders çıkarılmaması, gerek ilçe belediyesinin, gerekse de büyükşehir belediyesinin suçu her seferinde bir birlerinin üzerine atarak aklanma çabaları, maalesef üzücü hadiselerin yaşanmasına sebep olmuştur.

Temennimiz odur ki bir dünya markası haline gelen Bodrum’umuz bu tür hadiselerle anılmasın. İlçe belediyesi ve büyükşehir belediyesi alınması gereken önlemler neyse bir an önce alsın.

Bu tür olayların altyapı ile doğrudan ilişkili olduğu unutulmasın.

Yaşanan olaya sadece afet deyip geçmek doğru bir tespit olmayacaktır. Vatandaşlarımıza geçmiş olsun dileklerimi iletirken, bu tür üzücü olaylardan en az zararla kurtulmanın mümkün olduğunu bir kez daha ifade etmek istiyorum. “

0
komik
Komik
0
_yi
İyi
0
mutlu
Mutlu
0
sevgi
Sevgi
0
d_nceli
Düşünceli
0
_zg_n
Üzgün
0
a_layan
Ağlayan
0
sinirli
Sinirli
0
korkun_
Korkunç
Geçmiş Olsun Bodrum
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.