1. Haberler
  2. Muğla
  3. İhtiyaç Sahibi Yurttaşlara Ücretsiz Narenciye

İhtiyaç Sahibi Yurttaşlara Ücretsiz Narenciye

featured

BELEDİYE ÜRETİCİNİN VE YURTTAŞLARIN YANINDA

 

Milas Belediyesi hem üreticiyi hem de yurttaşları desteklemeyi sürdürüyor. Ekipler, Milas’ın birçok mahallesinde ihtiyaç sahibi yurttaşlara ücretsiz narenciye dağıtımı gerçekleştiriyor.

Narenciye üretimi ve ihracatında önemli bir yere sahip Muğla’da, üreticiler zor günler geçiriyor. Artan girdi maliyetleri ve düşük fiyat nedeniyle zor günler geçiren narenciye üreticilerinin imdadına Milas Belediyesi yetişti. Hem üreticilere destek olmak hem de ihtiyaç sahibi vatandaşların özellikle koronavirüs vakalarının artışa geçtiği bu dönemde sağlıklı gıdaya erişebilmesi için çalışmalarını sürdüren ekipler, kooperatiflerden aldığı portakal ve limonun ikinci dağıtımına başladı.

“Halkın Belediyeleri Halk İçin Çalışıyor”

İkinci parti ürünlerin gelmesiyle birlikte Milas’ın dört bir noktasında dağıtım başladı. Gerçekleştirilen çalışmayla ilgili konuşan Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat, “Narenciye üreticisi oldukça zor durumda. Artan girdi maliyetleri ile birlikte çiftçinin, üreticinin beli büküldü. Milas Belediyesi olarak üreticiyi desteklemek için bizzat üreticinin ayağına gidip, ürününü gerçek değeri ile satın alıyoruz. Aldığımız bu ürünleri ilçemizde ihtiyaç sahibi olan yurttaşlarımıza ücretsiz olarak dağıtıyoruz.” ifadelerini kullandı.

0
komik
Komik
0
_yi
İyi
0
mutlu
Mutlu
0
sevgi
Sevgi
0
d_nceli
Düşünceli
0
_zg_n
Üzgün
0
a_layan
Ağlayan
0
sinirli
Sinirli
0
korkun_
Korkunç
İhtiyaç Sahibi Yurttaşlara Ücretsiz Narenciye
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.