Gaziantep Web Tasarım - Gaziantep Web Sitesi

  1. Haberler
  2. Türkiye
  3. İstanbul Merkezli 16 Ilde Fetö’nün Emniyet Yapılanmasına Operasyon

İstanbul Merkezli 16 Ilde Fetö’nün Emniyet Yapılanmasına Operasyon

featured

İstanbul merkezli 16 ilde, FETÖ’nün emniyet yapılanmasında yer aldıkları gerekçesiyle haklarında gözaltı kararı verilen 75 kişinin yakalanması için eş zamanlı operasyon başlatıldı.

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı Terör ve Örgütlü Suçlar Bürosunca yürütülen FETÖ soruşturmaları kapsamında,”Poyrazköy 1-2″, “Amirallere Suikast 1-2”, “Kafes Eylem Planı” ve “ÇEV/ÇYDD” kumpas soruşturmaları olarak bilinen dava dosyalarının hazırlanmasında yer alan farklı rütbelerdeki 75 emniyet personeli hakkında gözaltı kararı verildi.

İstanbul Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, 67’si ihraç, 1’i emekli ve 7’si aktif görevdeki 75 kişinin yakalanması amacıyla İstanbul merkezli 16 ilde başlatılan eş zamanlı operasyon kapsamında çok sayıda şüpheliyi yakaladı.

Bu kişilerin adreslerindeki aramalar sürüyor.

0
komik
Komik
0
_yi
İyi
0
mutlu
Mutlu
0
sevgi
Sevgi
0
d_nceli
Düşünceli
0
_zg_n
Üzgün
0
a_layan
Ağlayan
0
sinirli
Sinirli
0
korkun_
Korkunç
İstanbul Merkezli 16 Ilde Fetö’nün Emniyet Yapılanmasına Operasyon
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.