Milas’ın İsmetpaşa Mahallesi’nde sabah saatlerinde kontrolden çıkan otomobil, park halindeki araçlara ve bir iş yerinin önüne çarparak ortalığı savaş alanına çevirdi. Kazada can kaybı yaşanmazken, ciddi maddi hasar meydana geldi.
İsmetpaşa Mahallesi’nde sabah 05.45 sularında meydana gelen trafik kazası, mahalle sakinlerini büyük bir endişeye sürükledi. Edinilen bilgilere göre, Sanayi Caddesi üzerinde seyir halinde olan bir otomobilin sürücüsü henüz bilinmeyen bir nedenle direksiyon hâkimiyetini kaybetti.
Kontrolden çıkan araç, önce park halindeki bir kamyonete çarptı. Çarpmanın şiddetiyle savrulan otomobil, çevredeki bir araca da zarar verdikten sonra bir iş yerinin önündeki alana girdi. Kazanın etkisiyle tabelalar devrildi, çevredeki eşyalar dağıldı ve bölge adeta savaş alanına döndü.Kazanın ardından olay yerinde ciddi maddi hasar oluştuğu öğrenildi. Polis ekipleri kazayla ilgili inceleme başlatırken, mahallede sabahın ilk saatlerinde yaşanan bu olay büyük tedirginlik yarattı.


